Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Δελτίο Τύπου 5ης Διεθνικής συνάντησης Erasmus+, 30.7.2021

 


Κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας  της 5ης Διεθνικής Συνάντησης LittleBigEntrepreneursDesign Thinking and Gaming Applied to Entrepreneurship» στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Παρασκευή 30 Ιουλίου

που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με την συμμετοχή εκπροσώπων από τη Σλοβενία, Εσθονία και Πορτογαλία έγιναν παρουσιάσεις δράσεων των σχολικών μονάδων των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία και το ελαιοτριβείο της Terra Creta στα πλαίσια παρουσίασης και ανάδειξης μιας επιτυχημένης τοπικής εταιρείας στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Διευθυντή της Terra Creta κ. Φώτη Σουσαλη και τον υπεύθυνο γευσιγνωσίας κ. Μανόλη Καρπαδάκη για την θερμή φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.

 Τέλος, έγινε αξιολόγηση της  διήμερης συνάντησης από όλους τους εταίρους όπου η Διεύθυνσή μας έλαβε τα συγχαρητήρια όλων, τόσο για την επιτυχημένη διοργάνωση όσο και για την φιλοξενία που παρείχε σε όλους/ες  τους/τις συμμετέχοντες.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου